فر را از قبل با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ورقه پخت بزرگ را با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر را روی یک سطح تمیز باز کرده و به شکل مستطیل درآورید. خمیر را به صورت ضربدری از وسط نصف کنید، سپس از طول آن را به 4 قسمت به صورت نواری تقسیم کنید. شما باید 8 ورق خمیر داشته باشید.
یک عدد پنیر رشته ای را در مرکز هر خمیر قرار داده و کناره ها و انتهای آن را روی پنیر قرار دهید و روی هم فشار دهید تا خمیر پنیرا را احاطه کند.
نان ها را از طرف درز به سمت پایین روی سینی فر قرار دهید و روی هرکدام شکاف های ایجاد کنید.
سس مارینارا، کره، پودر سیر و جعفری را در یک کاسه متوسط با هم ترکیب کنید. هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
روی هر نان مقداری از مخلوط کره ای بمالید. باقیمانده سس را در یک کاسه کوچک برای سرو کنار بگذارید. وسط هر نان پنیر پارمزان بپاشید.
ورقه پخت را در طبقه وسط فر قرار دهید. به مدت 10-12 دقیقه یا تا زمانی که نان ها قهوه ای شده و پنیر آب شود بپزید. در آخر به بشقاب منتقل کرده و همراه با سس آماده شده سرو کنید.