• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

لالی‌ پاپس مرغ و اسفناج

  • تدارک برای ۳ نفر
  • زمان پخت 20 دقیقه
  • آماده سازی 30 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. فیله مرغ و روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید روی حرارت اجاق بگذارید پیوسته آن را هم بزنید تا طلایی رنگ شود.
  2. حالا سیر، اسفناج،‌ نمک و فلفل را بیفزایید و مخلوط نمایید.
  3. سپس تابه را از روی حرارت برداشته تا قدری خنک شود و آنگاه پنیر گودا را افزوده و مخلوط کنید.
  4. اکنون خمیر پیتزا را روی سطح آرد پاشیده پهن کنید و با کاتر گرد به قطر 8 سانتیمتر قالب بزنید.
  5. سپس روی یک لایه خمیر سس بمالید و چوب بستنی را رویش قرار دهید و از مایه گوشتی تهیه کرده روی خمیر بریزید، اطراف خمیر را با مخلوط شیر و زعفران آغشته کنید و یک لایه خمیر دیگر را رویش بگذارید و به هم بچسبانید.
  6. اکنون روی خمیر را نیز با مایه شیر زعفرانی آغشته کنید و پنیر موزارلا روی آن بریزید و در فرم گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید تا اندکی طلایی رنگ شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

کاسرول کدو اسپاگتی

65 دقیقه
مشاهده

ساندویچ کلم پنیری

30 دقیقه
مشاهده

سوپ پیاز فرانسوی و برنج


محبوب ترین غذاها

گراتن سیب زمینی با پنیر

کوکوی پاستا با سبزیجات

بورک سیگاری

پیتزا بیفارونی

بورک سلطنتی

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد