• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

سوپ پیاز فرانسوی و برنج

  • تدارک برای
  • زمان پخت
  • آماده سازی
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. قسمت وسط فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. سوپ پیاز فرانسوی، آب گوشت گاو، برنج را در ظرف مخصوص فر بریزید و هم بزنید تا تا مواد یکدست شود. سپس کره ورقه شده را به طور مساوی روی مخلوط برنج قرار دهید و با فویل آلومینیومی روی ظرف را بپوشانید.
  3. ظرف به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید. سپس آن را از فر خارج کرده و فویل را از روی آن بردارید و پخت را به مدت 20 تا 25 دقیقه در دمای 220 درجه سانتیگراد ادامه دهید تا برنج پخته شده و بیشتر مایع جذب برنج شود.
  4. ظرف را از فر خارج کرده و پنیر موزارلا بپاشید سپس حدود 5 دقیقه دیگر درون فر رقرار دهید تا پنیر ذوب شده و روی آن طلایی شود.
  5. روی آن را با برگ تازه آویشن تزئین کرده و بلافاصله سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزا پپرونی پوتین

۱۵ دقیقه
مشاهده

پاستا با مرغ و پنير موزارلا

20 دقیقه
مشاهده

تخم مرغ در فر

18 دقیقه

محبوب ترین غذاها

پیتزا پیروگی

کتلت ماکارونی

پای اسپاگتی

پیتزا چیکن رز

بادمجان شکم ‌پر با مرغ

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد