فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. روی سطحی که کمی آردپاشی شده، خمیر را با وردنه به شکل مستطیل باز کنید و با قلم مو سس پاستا را بر روی آن بمالید.
نصف فنجان پنیر موزارلا، پپرونی، سوسیس و پارمزان را روی خمیر بریزید. سپس خمیر را رول کرده وبه 8 قسمت برش بزنید. در قالب مناسب از قبل چرب شده بچینید و به مدت 20 دقیقه درون فر قرار دهید. از فر خارج کرده و باقیمانده پنیر موزارلا را روی آن بریزید و به مدت 5 الی 10 دقیقه به فر برگردانید تا روی آن طلایی شود.
سپس با ریحان تازه خرد شده و فلفل قرمز خرد شده سرو کنید.