• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

تارت گوجه و ريحان

  • تدارک برای
  • زمان پخت 35 دقیقه
  • آماده سازی 60 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. آرد و نمك را در یك كاسه الك كنید. كره را ریز كرده و به آرد اضافه كنید و با دست مخلوط كنید. تا به شكل خرده نان درآید. 3 قاشق غذاخوری از آب را اضافه كرده و مخلوط كنید تا به شكل خمیر درآید. در صورت نیاز بقیه‌ی آب را اضافه كنید. خمیر را در كیسه فریزر گذاشته و 40 دقیقه در یخچال بگذارید. فر را روی 190 درجه‌ی سانتی‌گراد داغ كنید.
  2. خمیر را به ضخامت 5 میلی‌متر روی یك سطح آرد پاشی شده پهن كنید. یك قالب تارت را چرب كرده و خمیر را كف آن پهن كنید و با چنگال سوراخ سوراخ كنید و 20 دقیقه دیگر در یخچال بگذارید.
  3. یك ورقه كاغذ مومی روی خمیر گذاشته و داخل آن را با لوبیای خشك پر كرده و 15 دقیقه در فر بپزید، سپس از فر خارج كرده و روی آن را خالی كنید.
  4. خمیر را با ورغن زیتون چرب كرده و یك لایه پنیر كف آن بچینید دو سوم ریحان را روی آن ریخته و گوجه‌ها را روی آن بچینید. باقی ریحان را روی آن ریخته و پنیر رنده شده را روی آن بریزید. تارت را 35 دقیقه در فر بپزید و اگر آب انداخت به آرامی با قاشق روی آن را خالی كنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

رول مرغ سوخاری با سبزیجات

30 دقیقه
مشاهده

پیتزا پنیر سوخاری

۱۰ دقیقه
مشاهده

پیتزا پنیر پروولون و پستو آیولی

۱۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

پیتزا روز شکرگزاری

پیتزا چیکن شاورما

پیراشکی جامائیکایی

اسپاگتی کدو حلوایی و چیکن آلفردو

پیتزا پروشوتو و بلوچیز

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد