• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

اسپاگتی کدو حلوایی و چیکن آلفردو

  • تدارک برای
  • زمان پخت 55 دقیقه
  • آماده سازی 15 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. 1.فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. برش های کدو را با 1 قاشق غذاخوری روغن چرب کرده و با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. سپس قسمت های برش خرده را روی قالب فر قرار داده و به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر قرار دهید.
  2. 2.کدو ها را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود. سپس با استفاده از یک چنگال، داخل کدو حلوایی را مانند رشته بتراشید و باقی مانده آن را کنار بگذارید.
  3. 3.مرغ را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط، 2 قاشق غذاخوری روغن را گرم کنید. مرغ را اضافه کرده و در حدود 8 دقیقه آن را تفت دهید. سپس آن را از از تابه خارج کرده، بگذارید 5 دقیقه خک شود و سپس آن را به اندازه ‌ی کوچک برش دهید.
  4. 4.در همان ماهیتابه مرغ روی حرارت متوسط، 1 قاشق غذاخوری روغن بریزید، سپس سیر را اضافه کرده و حدود 1 دقیقه با تفت دهید. سپس شیر و آب مرغ را به سیر اضافه کرده و بگذارید بجوشد. بعد از چند دقیقه خامه، پارمزان و فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را نیز اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه بجوشانید و هر از گاهی هم بزنید تا به غلظت مناسبی برسد.
  5. 5.سپس کدو هایی که داخل آن را خالی کرده بودیم را با رشته های کدو، تکه های مرغ و سس پر می‌کنیم و هم می‌زنیم تا به خوبی با هم مخلوط شوند سپس روی آن پنیر موزارلا ریخته و آن را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید. در آخر از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود و با جعفری آن را تزئین کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزا بیگل

۳۰ دقیقه
مشاهده

لازانیا رژیمی

45 دقیقه
مشاهده

شیرینی رز سیب با یوفکا

15 دقیقه

محبوب ترین غذاها

پیتزا میتبال و مربای تمشک

پیاز تنسی

پتاژ سبزیجات

پیتزا مارگاریتا

گوجه فرنگی شکم پر

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد