• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

کروک مادام

  • تدارک برای 2 نفر
  • زمان پخت 20
  • آماده سازی 30
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. یک قاشق غذاخوری کره را در یک قابلمه متوسط روی حرارت متوسط آب کنید. آرد را به کره اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه تفت داده و مدام هم بزنید.
  2. شیر، نمک و کمی جوز هندی را اضافه کرده و 3 تا 4 دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود.
  3. پنیر پارمزان و نیمی از پنیر موزارلا را با هم مخلوط کنید.
  4. دو برش نان را روی سینی فر بچینید و در صورت تمایل روی آن خردل دیژون بمالید و ژامبون ها را روی دو تکه نان تقسیم کنید.
  5. کمی از مخلوط پنیر را روی ژامبون ریخته سپس باقیمانده موزارلا و یک تکه نان دیگر را روی آن قرار دهید.
  6. 4 قاشق غذاخوری کره را در یک تابه نچسب بزرگ روی حرارت متوسط آب کنید. روی ساندویچ ها مقداری از کره ذوب شده بمالید.
  7. ساندویچ ها را در ماهیتابه داغ، سمت پایین کره قرار دهید و با قلم مو بیشتر کره را روی آن بمالید. به مدت 2 تا 4 دقیقه از هر طرف بپزید تا قهوه ای طلایی شود.
  8. ساندویچ ها را در ورقه پخت بریزید و سس پنیر باقی مانده را روی آن ها پخش کنید. حتما لبه ها را بپوشانید تا نان نسوزد.
  9. سپس آن را در قسمت وسط فر قرار داده و فر را روشن کرده تا روی آن برشته شود.
  10. 2 قاشق غذاخوری کره باقی مانده را در یک تابه نچسب روی حرارت متوسط آب کرده و تخم مرغ را به آن اضافه کنید. ماهیتابه را با یک درب بپوشانید و به مدت 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی که سفیده ها سفت شوند و زرده ها هنوز آبدار باشند، بپزید.
  11. ساندویچ ها را در بشقاب قرار دهید و روی هر کدام را یک تخم مرغ بگذارید و با نمک و فلفل سیاه آن را مزه دار کرده و بلافاصله سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیراشکی تن ماهی

30 دقیقه
مشاهده

کروکت ماهی

20 دقیقه
مشاهده

دوولای

۱۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

کوفته عروسکی فانتزی

كراكر ميگو

پیتزا بیکن

رولت شوید با پنیر موزارلا

پیتزا کوکتل میگو

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد