صفحه اصلی
آموزش آشپزی
محصولات
درباره موزارلا
درباره دالیا
پخش دالیا
تماس با دالیا
فیلم های آموزشی
بلاگ دالیا
چیکن پارمزان با ایرفرایر
تدارک برای
زمان پخت
15 دقیقه
آماده سازی
10 دقیقه
امتیازدهی
محتویات
600 گرم سینه مرغ (یا 3 تا 4 قطعه به اندازه های مساوی)
نصف فنجان آرد
1 عدد تخم مرغ بزرگ زده شده
1 و یک چهارم فنجان آرد سوخاری
نصف فنجان سس مارینارا
200 گرم پنیر موزارلا رنده شده دالیا
ریحان برای سرو مقداری
دستور پخت
سینه مرغ را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و آنها را بکوبید تا به یک ضخامت نازک برسید.
آرد، تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری را در کاسه های جدا بریزید.
سینه مرغ را به ترتیب در آرد، سپس تخم مرغ و آرد سوخاری فرو کنید.
روی سبد ایرفرایر را روغن زیتون اسپری کنید و مرغ ها را بر روی آن اضافه کنید.
سینه مرغ را به مدت 10 دقیقه در دمای 190 درجه سانتیگراد در ایرفرایر قرار دهید.
مرغ ها را برگردانید و روی آن را با مارینارا (هر کدام حدود 2 قاشق غذاخوری) و پنیر موزارلا بریزید.
به مدت 4 دقیقه دیگر در دمای 190 درجه سانتیگراد یا تا زمانی که پنیر ذوب شود بپزید. بلافاصله سرو کنید و در صورت تمایل با ریحان تازه تزئین کنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید
مشاهده
قیف گوشتی
مشاهده
پیراشکی جامائیکایی
25 دقیقه
مشاهده
کِسديلا کلاب
5 دقیقه
محبوب ترین غذاها
پیتزا کلم بروکلی و سس پنیر چدار
بورتیا لوبیا
پیتزا نان فرانسوی
چيكن موزارلا با سس عسل و خردل
پیتزا اسپاگتی و میتبال
به ما بپیوندید