• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

تارت اسفناج و ماکارونی و پنیر

  • تدارک برای
  • زمان پخت 60 دقیقه
  • آماده سازی ۶۰ دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. آرد، کره و پنیر خامه‌ای را مخلوط کرده و با زرده تخم‌مرغ خمیر کنید، خمیر را در کیسه نایلون گذاشته و یک ساعت در یخچال قرار دهید.
  2. سیر و پیاز را تفت دهید تا کمی طلایی شود، سپس اسفناج را اضافه کرده و نمک و فلفل و جوزهندی را بیفزایید.
  3. ماکارونی را با آب و نمک بپزید و آبکش کنید.
  4. قالب تارت گرد 24 سانتی‌متری را چرب کنید، خمیر را باز کرده و داخل قالب بیندازید تا لبه‌ها را هم بپوشاند.
  5. اکنون خامه، شیر، پنیر موزارلا دالیا، تخم‌مرغ‌ها، روغن زیتون و پنیر پارمزان را مخلوط کنید.
  6. روی خمیر ابتدا ماکارونی را به صورت گرد چیده و بعد از مخلوط خامه بریزید، سپس اسفناج گذاشته و این کار را تکرار کنید به طوری که لایه آخر ماکارونی باشد، در پایان داخل فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی‌گراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزید.
  7. نکته: پنیر موزارلا را دو سه ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نرم شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

کوکوی پاستا با سبزیجات

20 دقیقه
مشاهده

دسر شکلاتی با فیلو

10 دقیقه
مشاهده

پیراشکی تخم‌مرغ با سس کره

15 دقیقه

محبوب ترین غذاها

پیراشکی بلونزه

خاچاپوری

زیتی پنیری

اشترودل صبحانه

پیتزا بیکن و سس پوتین

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد