• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

آرانچینی اسفناج

  • تدارک برای 4 نفر
  • زمان پخت 20 دقیقه
  • آماده سازی 15 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. سینی مخصوص شیرینی‌پزی 30×20 را با کاغذ روغنی بپوشانید. در قابلمه‌ی کوچکی روغن زیتون را ریخته و روی حرارت متوسط پیاز را یک دقیقه تفت دهید. سپس سیر را اضافه‌ کرده، 5 دقیقه‌ی دیگر تفت دهید. حرارت را کمتر کرده و برنج را اضافه کنید. یک‌دوم پیمانه از آب مرغ را افزوده و 5 تا 10 دقیقه در حال هم زدن بپزید تا آب آن کشیده شود. سپس یک پیمانه دیگر آب مرغ را اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر بپزید و گاهی هم بزنید تا آب آن کشیده شود. اینکار را با آخرین پیمانه آب مرغ تکرار کنید تا آب برنج کشیده شود. در آخر فلفل، اسفناج، کره و پنیر پارمزان را مخلوط کنید. سپس روی سینی پهن کرده و با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت و نیم در یخچال بگذارید تا کاملاً‌ خنک شود (می‌توانید از شب قبل این مخلوط را درست کرده و در یخچال بگذارید). برنج خنک شده را مربع برش داده، روی هر کدام یک تکه پنیر بگذارید، سپس آن را به شکل یک توپ درآورید.
  2. آرد و پودر سوخاری درشت را در 2 بشقاب جدا ریخته و در کاسه‌ای تخم‌مرغ و آب را مخلوط کنید.
  3. هر توپ اسفناجی را ابتدا داخل آرد غلتانده، سپس در تخم‌مرغ زده شده فرو برده و بعد در پودر سوخاری درشت بغلتانید و در سینی بچینید و 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
  4. سپس در روغن داغ سرخ کرده و روی حوله‌ی کاغذی بگذارید تا روغن زیاد آن گرفته شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

تترازینی ترکی

75 دقیقه
مشاهده

پیتزای گوشت و قارچ

15 دقیقه
مشاهده

بوریتو مرغ

20 دقیقه

محبوب ترین غذاها

اسپرینگ رول سبزیجات

پیتزا کرانچی تند و آتشین

کروک مسیو

ميتلف موزارلا

پيتزا گوشت

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد