• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

گراتن مرغ و بادمجان

  • تدارک برای 6 تا 8 نفر
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • آماده سازی 40 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. فیله مرغ و قدری روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و پیوسته هم بزنید تا طلایی رنگ شود.
  2. آنگاه فلفل دلمه‌ای، سیر، پیازداغ، نمک، فلفل و زعفران را اضافه کنید و مخلوط نمایید.
  3. حالا ظرف مناسب و نسوزی را انتخاب کنید، 3 قاشق سوپخوری سس سفید در کف ظرف بریزید و کف ظرف را با سس آغشته کنید.
  4. سپس نیمی از بادمجان‌ها را روی سس قرار دهید و نیمی از مخلوط مرغ را رویش بریزید.
  5. اینک رویش نیمی از سس سفید و پنیر موزارلا را ریخته و دوباره بادمجان بچینید و باقیمانده مرغ را بیفزایید.
  6. حالا سس سفید و باقیمانده پنیر و پنیر پارمسان را افزوده و گراتن را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید تا سطح پنیر طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

اسپاگتی کدو حلوایی و چیکن آلفردو

55 دقیقه
مشاهده

پیتزا متری

۱۰ دقیقه
مشاهده

استراتای سوسیس و سبزیجات

۶۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

سوپ مینسترون

رولت مرغ با طعم پيتزا

پیراشکی پنیری

لازانیا با کوفته ریزه

کیک بورک

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد