• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

کیش اسفناج و پارمزان

  • تدارک برای 2 نفر
  • زمان پخت 40 دقیقه
  • آماده سازی 10 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. فر را با 190 درجه سانتی گراد گرم کرده و یک ظرف پخت پای را با روغن چرب کنید.
  2. نان تورتیلا را در بشقاب پای قرار داده و لبه های تورتیلا را در کناره های ظرف پای فشار دهید.
  3. یک ماهیتابه با اندازه متوسط و نچسب را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. تابه را با اسپری چرب کرده و پیازها را به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.
  4. اسفناج را به ماهیتابه اضافه کرده و فقط تا زمانی که اسفناج ها پژمرده شوند تفت دهید، در همین حین مخلوط را به آرامی هم بزنید.
  5. در یک کاسه بزرگ، تخم‌مرغ‌ها، سفیده‌ها، موزارلا، پارمزان، شیر، نمک و فلفل را با همزن سیمی هم می‌زنیم تا مخلوط به خوبی ترکیب شده و پف کند.
  6. مخلوط اسفناج را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
  7. مخلوط تخم مرغ را بر روی نان ترتیلا بریزید و کیش را به مدت 35 تا 40 دقیقه و یا تا زمانی که روی آن قهوه ای طلایی شود در فر قرار دهید.
  8. کیش را از فر خارج کرده و قبل از برش اجازه دهید چند دقیقه خنک شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

رول لازانیا با سس گوجه و پنیر موزارلا

۲۰ دقیقه
مشاهده

لازانیا کدو سبز

45 دقیقه
مشاهده

پیتزا تخم مرغ

۱۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

کروک مسیو

ماهی سوخاری با بیسکوئیت و پنیر

پیتزا وارونه

کاسرول مرغ و اسفناج

پیتزای گوشت و قارچ

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد