• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

کوزالاک مانتی kozalak mantı

  • تدارک برای 4 نفر
  • زمان پخت 25 دقیقه
  • آماده سازی 20 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. در کمی روغن سیر و پیاز را تفت می‌دهیم. گوشت را به پیاز اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس پوره گوجه فرنگی را به همراه رب نمک و فلفل به مخلوط اضافه کرده، اجازه دهید تا مخلوط جا بیافتد. در اواخر پخت جعفری و پیازچه خرد شده را اضافه کمی‌کنیم.
  2. سپس از قسمت پایین مثلث یک سیخ چوبی(یا نی ضخیم نوشیدنی) گذاشته خمیر را دور آن می‌پیچیم و سیخ را بیرون می‌آوریم (‌لبه یوفکا را می‌توانید با آب یا سفیده تخم مرغ بچسبانید) و سپس در روغن سرخ کنید و برای گرفتن روغن یوفکاهای سرخ شده روی دستمال کاغذی آشپزخانه بگذارید
  3. بادمجان را پوره کرده و با ماست موسیر مخلوط کنید در ظرفی یوفکاهای سرخ شده را چیده با بقیه مواد آماده شده تزیین کرده و سرو نمایید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

تارت اسفناج و ماکارونی و پنیر

60 دقیقه
مشاهده

پيتزا گوشت

1 ساعت
مشاهده

ميتلف سبزيجات


محبوب ترین غذاها

کاچیاتوره مرغ با موزارلا

سوفله سیب زمینی پنیری

پیتزا رجینا

پیتزا چیکن بیکن و سس رنچ

اشترودل صبحانه

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد