• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا اسفناج با سس آلفردو

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۲۰ دقیقه
  • آماده سازی ۴۰ دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای درست کردن سس آلفردو فوراً خامه را با بقیه مواد مخلوط کرده و کنار بگذارید. آرد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و وسط آن را گود کنید و روغن را بریزید، سپس آب را کم کم به آن اضافه کنید تا زمانی که خمیری یکدست و نرم حاصل شود. این خمیر نباید زیاد چسبنده و یا زیاد سفت باشد.
  2. به خمیر 10 دقیقه استراحت دهید و بعد آن را در قالب مورد نظر با ضخامت دلخواه باز کنید، سپس سس آلفردو را روی خمیر مالیده و اسفناج بلانچ شده و قارچ را روی سطح سس پخش کنید و بعد پنیر را بریزید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 220 درجه سانتیگراد بپزید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزا لازانیا

۱۰ دقیقه
مشاهده

نان پنیری قایقی

۱۰ دقیقه
مشاهده

رول مرغ و موزارلا

45 دقیقه

محبوب ترین غذاها

کاسرول چیزبرگر

پیتزای سالامی

گراتن سیب زمینی با پنیر

پانینی مرغ و اسفناج

بورک مرغ

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد