• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

کالزونه مرغ

  • تدارک برای
  • زمان پخت 15 دقیقه
  • آماده سازی 15 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. روغن را در یک تابه نچسب روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید، سپس پیاز را به آن اضافه کرده و حدود 2 دقیقه تفت دهید تا کمی پیاز نرم شود سپس اسفناج را به ماهیتابه اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه دیگر اسفناج و پیاز را تفت دهید. سپس مواد را از روی حرارت بردارید و سس مارینارا و مرغ را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  2. ایرفرایر را با دمای 160 درجه سانتیگراد از قبل گرم کنید.
  3. خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را روی میزکار کمی آردپاشی شده، به شکل دایره باز کنید. یک چهارم از مخلوط اسفناج و مرغ را روی نیمه پایینی هر دایره خمیر بریزید. سپس روی هر کدام پنیر موزارلا را بریزید و خمیر را روی هم بیاورید سپس با یک چنگال لبه های خمیر را ببندید.
  4. روی سبد ایرفرایر کمی روغن اسپری کنید و کالزونه ها را به مدت 8 دقیقه درون آن قرار دهید سپس از آن را برگردانید و 4 دقیقه دیگر درون ایرفرایر قرار دهید تا سمت دیگر آن نیز طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزا کلم بروکلی و سس پنیر چدار

۴۵ دقیقه
مشاهده

پیتزا وارونه

45 دقیقه
مشاهده

پوره سیب زمینی با سوسیس

۱۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

پیتزای پاستا و پپرونی

بادمجان شکم ‌پر با مرغ

پیتزا ورقه‌ای

پیتزا استیک و گلابی

پیتزا آلفاگتی

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد