• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

کاسرول کدو اسپاگتی

  • تدارک برای 4 نفر
  • زمان پخت 65 دقیقه
  • آماده سازی 20 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کرده و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  2. دانه های کدو را از آن خارج کرده و حلقه ها را روی سینی فر بچینید و دو طرف آن ها را روغن زیتون مالیده و با نمک و فلفل مزه دار کنید. در آخر آن را به مدت 40 دقیقه درون فر قرار دهید.
  3. در همین حین، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را درون یک ماهیتابه گرم کنید، سپس سیر و پیاز خرد شده را به آن اضافه کرده و حدود 8 دقیقه آن را تفت دهید تا نرم و معطر شود.
  4. حرارت را زیاد کرده و گوشت چرخ کرده را به پیاز و سیر اضافه کنید. حدود 6 دقیقه گوشت را تفت داده و با پشت قاشق آن را از هم جدا کنید.
  5. 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کرده و خوب تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
  6. سپس پوره گوجه فرنگی و ادویه ها را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید، سس را بر روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه دهید 20 تا 25 دقیقه بجوشد و گاهی آن را هم بزنید تا طعم ها با هم مخلوط شوند و مایع سس غلیظ شود.
  7. کدو حلوایی را از فر خارج کرده و بگذارید حدود 5 دقیقه بماند تا به اندازه کافی خنک شود.
  8. دمای فر را به 200 درجه سانتیگراد کاهش دهید.
  9. با استفاده از چنگال کدوها را رشته رشته کنید و پوست آن را دور بریزید.
  10. کدو حلوایی را به سس اضافه کرده و هم بزنید تا به خوبی مخلوط شود.
  11. مخلوط کدو را به یک ظرف مناسب منتقل کنید و یک فنجان پنیر موزارلا و پنیر پارمزان را روی آن بریزید.
  12. سپس به مدت 20 تا 25 دقیقه درن فر قرار دهید تا زمانی که پنیر طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

بقچه‌ های قارچ و پنیر

20 دقیقه
مشاهده

اسنک مرغ و شوید

10 دقیقه
مشاهده

نان سیر پنیری

10 دقیقه

محبوب ترین غذاها

سوپ مینسترون

رول بستنی با یوفکا

پای اسفناج و ژامبون

کوفته بادمجان

زیتی پنیری

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد