- تدارک برای 4 نفر
- زمان پخت 30 دقیقه
- آماده سازی 15 دقیقه
محتویات
دستور پخت
- فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- ماکارونی را بقدر بجوشانید که پخته شود ولی کمی سفت باشد. سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.
- یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کرده و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید.
- گوشت را با پونه کوهی، نمک، فلفل سیاه، پودر چیلی و زیره آسیاب شده مزه دار کنید. حدود 5 دقیقه تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید تا گوشت قهوه ای شده و دیگر صورتی نباشد.
- کره، پیاز، سیر و پوره گوجه فرنگی را با به گوشت اضافه کرده و هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
- ماکارونی پخته شده را به مخلوط گوشت گاو اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند. خامه فرم گرفته، آب مرغ، جعفری، ریحان، یک دوم فنجان پنیر موزارلا رنده شده و 1 فنجان پنیر چدار رنده شده را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند.
- آن را به یک ظرف مناسب فر منتقل کرده و پنیر باقی مانده را روی آن قرار بریزید.
- سپس آن را به مدت 15 الی 20 دقیقه درون فر قرار دهید تا پنیر آب شده و طلایی شود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید