• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

کاسرول مرغ و هالوپینو

  • تدارک برای 2 نفر
  • زمان پخت 25 دقیقه
  • آماده سازی 30 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینه مرغ خرد شده را در یک قابلمه (از قبل پخته) بچینید. مرغ را با پودر سیر، پاپریکا و فلفل مزه دار کنید.
  2. خامه غلیظ، پنیر خامه ای و آب مرغ را با هم مخلوط کرده و مخلوط را به طور مساوی روی مرغ خرد شده پخش کنید.
  3. فلفل هالاپینو را بشویید و قسمت بالایی فلفل را بریده و اگر می‌خواهید ملایم‌تر باشد، دانه‌های فلفل را خارج کنید یا اگر تندتر می‌خواهید مقداری از آن را بگذارید بماند. فلفل ها را به صورت نواری خرد کرده و روی پنیر خامه ای بچینید.
  4. در آخر پنیر موزارلا را روی آن ها بپاشید.
  5. مرغ را به مدت 20 دقیقه درون فر قرار دهید. 5 دقیقه قبل از اینکه پخت کامل شود از فر خارج کرده و روی آن بیکن بپاشید. سپس برای زمان باقیمانده پخت به فر برگردانید.
  6. مرغ را با جعفری تازه خرد شده تزئین کنید و بلافاصله سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

تیروپیتا (Tiropita)

20 دقیقه
مشاهده

سوسیس عسلی

۲۰ دقیقه
مشاهده

کوزالاک مانتی Kozalak mantı

25 دقیقه

محبوب ترین غذاها

پیتزا دلقکی

یوفکا سیب و گلابی

پیتزای سبزیجات و ژامبون

کاسرول چیزبرگر

فریتاتای پنیری

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد