• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیراشکی سوخاری

  • تدارک برای 4 نفر
  • زمان پخت 15 دقیقه
  • آماده سازی 30 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. سیب‌زمینی‌ها را در ظرفی ریخته و با گوشت‌کوب دستی بکوبید یا با رنده ریز رنده کنید تا کاملاً پوره شود.
  2. پوره سیب‌زمینی را در تابه‌ای حاوی کره تفت دهید، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به آن بیافزایید و هم بزنید تا طعم‌دار شود. پنیر موزارلا را به آن بیافزایید و مخلوط کنید.
  3. پوره سیب‌زمینی را داخل خمیرهای پیراشکی بریزید و لبه‌های آن را به یکدیگر بچسبانید. روی پیراشکی‌ها را با آب مرطوب کنید، سپس در ظرفی حاوی آرد گندم بغلتانید و پس از آن به تخم‌مرغ آغشته کنید. آنها را در ظرف حاوی آرد سوخاری بغلتانید، سپس در قابلمه‌ای حاوی روغن داغ فراوان(روغن جوش) سرخ کنید تا طلایی‌رنگ شوند. پس از سرخ‌شدن، پیراشکی را از قابلمه روغن خارج کرده و روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافی آن کشیده شود. پیراشکی سوخاری آماده سرو است.

نکته

  1. خمیر پیراشکی را دو ساعت قبل از استفاده از فریزر دراورده تا از انجماد خارج شود و به دمای محیط برسد.
  2. بسته پنیر موزارلا را دو ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نرم شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزا استیک کریسمس

۴۵ دقیقه
مشاهده

خوراک مدیترانه‌ای بادمجان و نان پیتا

۲۰ دقیقه
مشاهده

لازانیای دریایی


محبوب ترین غذاها

کاسرول چیزبرگر

برگر سویا با پنیر موزارلا

ريگاتونی در فر

املت پیتزا

كالزونه ميگو

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد