• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیراشکی اسکرامبلد اگ

  • تدارک برای 4 پیراشکی
  • زمان پخت 10 دقیقه
  • آماده سازی 20 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. تخم‌مرغ‌ها را همراه کمی نمک و فلفل سیاه و سویا سس در ظرفی ریخته و با همزن دستی خوب هم بزنید.
  2. مخلوط را در تابه‌ای حاوی کره ذوب‌شده روی حرارت ریخته و با لیسک به صورت مداوم هم بزنید تا سفت شود سپس زیر تابه را خاموش کنید. خامه و پنیر را به آن بیافزایید و هم بزنید.
  3. از مخلوط آماده‌شده داخل خمیرهای پیراشکی بریزید. پیراشکی‌ها را داخل تابه‌ای حاوی کمی کره از هر دو طرف سرخ کنید تا طلایی‌رنگ شوند.
  4. آب جوش را به تابه بیافزایید، در تابه را بگذارید تا آب آن کاملاً کشیده شود و به‌خورد پیراشکی‌ها برود و آب تبخیر شود. پس از این مدت، پیراشکی‌ها را از تابه خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید. روی آنها را با پیازچه تزیین و سرو کنید.

نکته

  1. خمیر پیراشکی را دو ساعت قبل از استفاده از فریزر دراورده تا از انجماد خارج شود و به دمای محیط برسد.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزا کلم بروکلی و سس پنیر چدار

۴۵ دقیقه
مشاهده

پیتزا ایتالیایی

30 دقیقه
مشاهده

پیتزا وارونه

45 دقیقه

محبوب ترین غذاها

پیتزا شکلاتی

تارت سبزيجات

پیراشکی میگو و قارچ

پیتزا پیروگی

سیب زمینی شیرین شکم پر با مرغ

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد