• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا کومبو

  • تدارک برای 3 نفر
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • آماده سازی 75 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

خمیر پیتزا

دستور پخت

  1. ابتدا فر را با آخرین درجه روشن کرده و یک کاسه فلزی آب در کف فر قرار دهید تا رطوبت در محیط فر ایجاد کند .خمیرپیتزا را در کف سینی فرچرب شده به قطر 1 سانت پهن کرده و روی خمیر سس گوجه فرنگی مالیده و 50 گرم پنیر موزارلا روی سس پخش کنید .خمیر را به 4 قسمت درنظربگیرید و یک قسمت از خمیر را کالباس ژامبون مرغ خلال شده بریزید ، قسمت بعدی را سوسیس دودی حلقه شده پخش کنید . مرغ جوجه کبابی را در تابه نیم سرخ کرده و در قسمت دیگر بریزید ، و در آخر همبرگر کباب شده را ریز کرده و در قسمت آخر ریخته و روی تمامی قسمت ها فلفل دلمه رنگی و پیازقرمز خلال ریخته و روی آن را با پنیر موزارلای دالیا پوشانیده و روی پنیر را قارچ ورق شده بچینید و درطبقه وسط فر 300 درجه قرار داده و به مدت 10 الی 12دقیقه بپزید تا روی پیتزای کومبو برشته شود .
  2. پیتزا را از فر درآورده و ازقالب جدا کنید و 8 تکه برش زده و روی آن آویشن و رزماری بپاشید و با سس سرو کنید .

خمیر پیتزا

  1. آرد ، نمک، پودرآویشن ،پودررزماری را با هم مخلوط کرده و الک کنید . سپس خمیر مایه و شکر را با آرد مخلوط کرده وروغن زیتون و آب ولرم را به آرامی اضافه کنید تا آرد بشکل خمیر درآید. در این زمان پنیر موزارلا رنده شده را به خمیر افزوده و خمیر را 15 دقیقه با شدت ورز دهید تا خمیر بصورتی شود که به دست نچسبد. خمیر ورز داده را در جایی گرم زیر پوشش نایلونی به مدت 1 ساعت استراحت دهید تا پف کرده و حجم خمیر 3 برابرشود . خمیر پف کرده را 5 دقیقه ورز داده و به اندازه های 150 گرمی چانه کنید و 10دقیقه زیر پوشش قرار داده تا مجددا پف کند .حال خمیر پیتزا آماده است.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

دوولای

مشاهده

پیتزا چیکن کاچیاتوره

۴۵ دقیقه
مشاهده

تترازینی ترکی

75 دقیقه

محبوب ترین غذاها

کاسرول کدو اسپاگتی

چيكن پارمزان

پیتزا تخم مرغ

تن مورنای

آرانچینی

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد