• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا پنیر سوخاری

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۱۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از 1 ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای 260 درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. ۱ برش نان تست را بردارید، آن را با وردنه صاف کنید و دور آن را ببرید. یک ورقه پنیر چدار را بر روی نان تست گزاشته و نان تست دیگر را بر روی آن قرار دهید. کره آب شده را به پشت و روی ساندویچ بمالید. سپس آن را به اندازه ۱۲ قطعه مربع کوچک برش دهید. با ساندویچ دوم هم این مراحل را تکرار کنید.
  5. سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
  6. به ترتیب سس کچاپ، ۱ فنجان پنیر موزارلا، 24 قطعه مینی ساندویچ‌های پنیر و در نهایت یک فنجان دیگر پنیر موزارلا را به خمیر اضافه کنید.
  7. پیتزا را در دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید.
  8. پیتزا را از فر خارج کنید. بگذارید 5 دقیقه خنک شود و آن را برش دهید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیراشکی تخم‌مرغ با سس کره

15 دقیقه
مشاهده

کنافه پنیری

30 دقیقه
مشاهده

پیتزا بیفارونی

۳۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

پیتزا میتبال و مربای تمشک

بادنجان سرخ شده

رول مرغ سوخاری با سبزیجات

پای اسفناج و ژامبون

گوجه شکم پر موزارلا و ریحان

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد