• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا حمص

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۱۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از 1 ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای 260 درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. ارده و آب لیمو را به غذاساز اضافه کرده و 1 دقیقه به خوبی آن را مخلوط کنید، روغن زیتون، سیر خرد شده، زیره، پاپریکا، نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر نیز را مخلوط کنید.
  5. قوطی نخود را باز کنید، آبکش کنید و نیمی از آن را به غذاساز اضافه کنید، 2 دقیقه مخلوط کنید سپس باقی مانده نخود را اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر آن را مخلوط کنید.
  6. سطح میز کار را آردپاشی کنید و خمیر را با وردنه باز کنید، به میزان لازم کمی آرد بزنید. کاغذ روغنی آرد پاشی شده را زیر خمیر قرار دهید سپس حمص را روی خمیر پیتزا بمالید و به ترتیب پنیر موزارلا، گوجه فرنگی و زیتون را نیز به خمیر اضافه کنید.
  7. پیتزا را در فر با دمای ۲۶۰درجه سانتیگراد به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید.
  8. پیتزا را از فر خارج کرده و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود و سپس آن را برش بزنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزا رست بیف و سس ترب

45 دقیقه
مشاهده

تن مورنای

20 دقیقه
مشاهده

پیتزا پوتین

۴۵ دقیقه

محبوب ترین غذاها

رول لازانیا با سس گوجه و پنیر موزارلا

پیتزا سالاد کاب

پیتزا کرانچی تند و آتشین

چيكن پارمزان

پیتزا کراستینی

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد