• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا بادمجان

  • تدارک برای
  • زمان پخت 35 دقیقه
  • آماده سازی 10 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برش های بادمجان را روی سینی فر قرار داده و نمک بزنید و 20 دقیقه کنار بگذارید و سپس با دستمال کاغذی آن ها را خشک کنید.
  2. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کرده، سپس روی برش های بادمجان روغن بمالید و با فلفل سیاه مزه دار کنید و به مدت 30 دقیقه تا زمانی که نرم و کمی طلایی شود در فر قرار دهید.
  3. در همین حین، در یک تابه کمی روغن بریزید و قارچ ها را با نمک و فلفل تفت دهید تا قهوه ای و طلایی شود.
  4. برش های بادمجان را از فر خارج کرده و به ترتیب حدود 2 قاشق غذاخوری از مخلوط سس، موزارلا، پارمزان و قارچ تفت داده را روی هر برش از بادمجان بریزید
  5. سپس به مدت 5 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پنیر آب شود.
  6. در آخر با فلفل دلمه قرمز خرد شده و ریحان تازه تزئین کرده و بلافاصله سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیراشکی هات داگ

10 دقیقه
مشاهده

پیراشکی بلونزه

15 دقیقه
مشاهده

پیتزا استیک سوخاری

۲۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

پیتزا شیکاگو

چرخ‌های بیکن پفکی

پیتزا استیک سوخاری

پاستا با مرغ و پنير موزارلا

پیاز تنسی

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد