- تدارک برای
- زمان پخت 5 دقیقه
- آماده سازی 15 دقیقه
محتویات
دستور پخت
- نان را از طول نصف کرده و هر طرف را با دست فشار دهید تا سطح آن کمی صاف شود.
- نان ها را از وسط نصف کرده و به 4 قطعه تقسیم کنید. روی سطح نان را با کره و روغن زیتون چرب کرده و آن را به مدت 3 الی 5 دقیقه درون فر قرار دهید تا روی آن طلایی و قهوه ای شود.
- فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- گوجه فرنگی های خرد شده را به یک کاسه کوچک منتقل کنید، سپس سیر رنده شده، پونه کوهی، فلفل چیلی و کمی نمک را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. برگ های ریحان را از ساقه جدا کرده و کنار بگذارید.
- حبه سیر کامل را روی قسمت های بریده شده هر تکه نان برشته بمالید. بین 2 تا 4 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی را بر روی هر تکه نان برشته شده پخش کنید.
- پنیر موزارلا را به طور مساوی روی پیتزاها ریخته و مقداری روغن زیتون روی هر کدام بریزید.
- سپس آن را به مدت 8 تا 10 دقیقه و یا تا زمانی که پنیر ذوب شده و کمی قهوه ای شود درون فر قرار دهید.
- بعد از خارج کردن از فر بگذارید کمی خنک شود سپس برگ های ریحان روی آن قرار داده و سرو کنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید