• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

ميتلف سبزيجات

  • تدارک برای
  • زمان پخت
  • آماده سازی
امتیازدهی

محتویات

سس چکا

دستور پخت

  1. عدس را در قابلمه ریخته و روی آن را با آب سرد بجوشانید و روی حرارت زیاد به جوش آورید. وقتی آب جوشید، عدس را آبکش کنید. آب سبزیجات را در قابلمه به جوش آورده و برنج را به آن اضافه کنید وقتی به جوش آمد شعله را کم کرده و با در بسته 10 دقیقه بجوشانید. عدس، پیاز، هویج و کرفس را اضافه کرده و روی شعله ملایم با در بسته بپزید تا آب آن تبخیر شده و عدس نرم شود. (حدود 30 دقیقه)
  2. شعله را خاموش کرده و ذرت را روی مواد بریزید در قابلمه را بسته و 5 دقیقه صبر کنید، سپس با چنگال ذرت را با برنج و سبزیجات مخلوط کرده و 5 دقیقه دیگر را در دیگ را ببندید.
  3. فر را روی 180 درجه‌ی گرم کنید.
  4. با یک قاشق غذاخوری از کره یک قالب فر 7×10×22 سانتی‌متر یا یک قالب نان را چرب کنید. در یک قابلمه اسفناج را در یک‌دوم لیوان آب‌جوش به مدت 3 دقیقه پخته، سپس آبکش کرده و آب اسفناج را کاملاً بگیرید، وقتی اسفناج خشک شد، آن را با چاقو کمی خرد کنید.
  5. در یک کاسه بزرگ مایه برنج و سبزیجات را که سرد شده با اسفناج، یک پیمانه از پنیر موتزارلا، تخم‌مرغ‌ها، ریحان و نیمی از سس چکا را مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. مایه را در قالب ریخته و گوجه‌های حلقه حلقه را روی آن بچینید. باقی پنیر موتزارلا را روی آن ریخته و کره را تکه تکه کرده و روی آن بریزید. قالب را حدود 30 دقیقه در فر بگذارید تا روی آن برشته شود. میتلف را 15 دقیقه استراحت داده، سپس از قالب خارج کرده و بعد از برش زدن با باقی سس چکا سرو کنید.
  6. برای تهیه سس چکا همه مواد را جز نمک و فلفل در یک غذاساز کمی خرد کنید، اما مواظب باشید پوره نشود. نمک و فلفل آ را اندازه کرده و در یخچال بگذارید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

کوزادیلا مرغ و عسل

10 دقیقه
مشاهده

پیتزا روبن

۳۰ دقیقه
مشاهده

سوپ پیراشکی مرغ

40 دقیقه

محبوب ترین غذاها

آرتیشو اسفناج

توپی مرغ کنجدی

كاناپه فلفل دلمه‌ای با خمير فيلو

پیتزا تخم مرغ

چرخ‌های بیکن پفکی

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد