• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

لازانیا با کوفته ریزه

  • تدارک برای
  • زمان پخت
  • آماده سازی
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای تهیه‌ی کوفته‌ریزه، گوشت، پیاز، سیر، یک‌چهارم پیمانه پنیر پارمزان، جعفری، نمک، فلفل و پودر نان سوخاری را با هم مخلوط کرده، خوب ورز داده و کوفته ریزه ها را در روغن سرخ کنید.
  2. گوجه‌فرنگی‌ها را پوست گرفته،‌ خرد کنید. در قابلمه‌ی کوچکی، سیر و فلفل‌دلمه‌ای‌ها را با یک قاشق روغن تفت دهید تا کمی طلایی شود. سپس گوجه‌فرنگی‌ها را به آن اضافه کرده، بگذارید تا غلیظ شده، جا بیفتد. کوفته‌ریزه‌ها و آویشن را به آن اضافه کرده، بگذارید یک تا 2 دقیقه با سس بجوشد.
  3. در کاسه‌ای پنیر خامه‌ای، تخم‌مرغ و ریحان را مخلوط کنید. لازانیا‌ها را در آبجوش و نمک بپزید و روی دستمال آشپزخانه بگذارید. در ظرف فر ابتدا از سس کوفته‌ریزه‌ ریخته، سپس لازانیای پخته را روی آن پهن کنید و مخلوط پنیر خامه‌ای، پنیر موتزارلا و بعد کوفته‌ریزه بریزید و این کار را تکرار کنید.
  4. در انتها باید فقط یک لایه پنیر موتزارلا ریخته و حدود 45 دقیقه در فر با دمای 180 درجه‌ی سانتی‌گراد بگذارید تا روی آن طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزا تابه ای

15 دقیقه
مشاهده

قارچ شکم پر با ایرفرایر

10 دقیقه
مشاهده

رول لازانیا با سس گوجه و پنیر موزارلا

۲۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

اردور مرغ و پیازچه

پیراشکی ترکی با سس ماست

کراکر پنیر و ماهی تن

پیتزا مرغ بوفالو

ميتلف موزارلا

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد