• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

فریتاتا سفیده تخم مرغ

  • تدارک برای 2 نفر
  • زمان پخت 20 دقیقه
  • آماده سازی 15 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. سفیده تخم مرغ را با نیمی از پنیر پارمزان، پنیر موزارلا و چاشنی ایتالیایی، نمک و فلفل مخلوط کنید.
  3. کره را در تابه فر نچسب روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیازچه و فلفل دلمه را به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سپس اسفناج را به تابه اضافه کرده و به مدت 2 الی 3 دقیقه نیز آن را تفت دهید.
  4. مخلوط تخم مرغ را داخل تابه بریزید و 1 تا 2 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا اطراف تخم مرغ کمی سفت شود.
  5. گوجه فرنگی های خرد شده را روی آن بچینید و پنیر پارمزان و پیازچه را روی آن بریزید.
  6. فریتاتا را به مدت 10 تا 12 دقیقه درون فر قرار دهید تا تخم مرغ سفت شده و روی آن طلایی و برشته شود.
  7. در آخر آن را با سس مارینارا، سس پیتزا یا سالسا سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

قارچ شکم پر با ایرفرایر

10 دقیقه
مشاهده

لازانیا با کوفته ریزه

مشاهده

پیتزا متری

۱۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

تخم مرغ در فر

پیتزای دریایی

کوکوی پاستا با سبزیجات

ساندویچ گوشت و پنیر

پای اسفناج و ژامبون

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد