• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

فریتاتا سفیده تخم مرغ

  • تدارک برای 2 نفر
  • زمان پخت 20 دقیقه
  • آماده سازی 15 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. سفیده تخم مرغ را با نیمی از پنیر پارمزان، پنیر موزارلا و چاشنی ایتالیایی، نمک و فلفل مخلوط کنید.
  3. کره را در تابه فر نچسب روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیازچه و فلفل دلمه را به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سپس اسفناج را به تابه اضافه کرده و به مدت 2 الی 3 دقیقه نیز آن را تفت دهید.
  4. مخلوط تخم مرغ را داخل تابه بریزید و 1 تا 2 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا اطراف تخم مرغ کمی سفت شود.
  5. گوجه فرنگی های خرد شده را روی آن بچینید و پنیر پارمزان و پیازچه را روی آن بریزید.
  6. فریتاتا را به مدت 10 تا 12 دقیقه درون فر قرار دهید تا تخم مرغ سفت شده و روی آن طلایی و برشته شود.
  7. در آخر آن را با سس مارینارا، سس پیتزا یا سالسا سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

املت فنجانی لوبیا سبز و کرفس

35
مشاهده

پیتزا اسپاگتی و میتبال

۱ ساعت
مشاهده

سوپ پیاز فرانسوی و برنج


محبوب ترین غذاها

پیتزا دونر کباب

مانیکوتی

خمیر پیتزا فوری با ماست

بادمجان شکم ‌پر با مرغ

پیتزا پروشتو و انگور

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد