• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

فاریکال

  • تدارک برای
  • زمان پخت
  • آماده سازی
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. مغز کلم را خارج کرده و آن را با چاقو ورقه ورقه کنید.
  2. گوشت را نیز به شکل ورقه هایی به ضخامت نیم تا یک سانتی متر ببرید.
  3. کف قابلمه، یک لایه گوشت بچینید و روی آن را با یک لایه کلم بپوشانید. این کار را تا اتمام مواد ادامه دهید.
  4. فلفل ها را در یک پارچه ی تمیز پیچیده و محکم ببندید و روی مواد قرار دهید.
  5. آب را اضافه کرده و روی شعله ملایم با در بسته 2 تا 3 ساعت بپزید تا گوشت نرم شود.
  6. نمک آن را اندازه کرده و قبل از سرو فلفل را از غذا خارج کنید. سیب زمینی را نصف کرده و به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید.
  7. سپس بیرون آورده، نمک و فلفل پاشیده و پنیر موزارلا را روی آن ریخته و دوباره در فر قرار دهید تا پنیر طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزا پوتین

۴۵ دقیقه
مشاهده

پیتزا هاوایی

15 دقیقه
مشاهده

پیتزا رست بیف و سالاد کلم

۴۵ دقیقه

محبوب ترین غذاها

بورک اسفناج و پنیر

میت‌ پای

گراتن پاستا

ناگت مرغ

پیتزا مک‌ریب

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد