• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

سمبوسه سیب زمینی و تره

  • تدارک برای 4 نفر
  • زمان پخت 20 دقیقه
  • آماده سازی 20 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. سیب زمینی آب‌پز و نگینی خرد شده ، تره، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودرسیر و نمک را مخلوط می‌کنیم و کنار می‌گذاریم تا مواد مزه‌دار شوند.
  2. سپس یوفکای سمبوسه‌ای دالیا (یا یوفکا مستطیلی را به صورت نوارهای باریک برش میزنیم). از مواد در گوشه پایین یوفکا می‌ریزیم و به شکل مثلثی تا می‌زنیم، تا زدن را تکرار می‌کنیم تا به انتهای یوفکا برسیم (می‌توان از آب یا سفیده تخم مرغ برای چسباندن لبه‌ها استفاده نمود) و در روغن سرخ می‌کنیم. برای گرفتن روغن سمبوسه‌های سرخ شده روی دستمال کاغذی آشپزخانه بگذارید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزای ژامبون و پنیر

15 دقیقه
مشاهده

اپل اشترودل

20 دقیقه
مشاهده

کسرول مرغ و ذرت

۲۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

پیتزا بیف و کیمچی

کروکت سیب زمینی و بوقلمون

پیتزای مرغ و اسفناج

نان سیر پنیری

پیتزا صدفی چیکن‌ بال

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد