• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

ساندویچ سبزیجات با موزارلا

  • تدارک برای 2 نفر
  • زمان پخت 20 دقیقه
  • آماده سازی 30 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. روغن را در تابه مناسبی بریزید، اسفناج را اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.
  2. آنگاه فلفل دلمه و گوجه فرنگی را اضافه کرده و ۱۰ دقیقه دیگر تفت دهید.
  3. حالا نمک، فلفل، پودر سیر را اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.
  4. سپس باگت را از پهلو به دو نیم تقسیم کرده و خمیر میانی باگت را خالی کنید.
  5. اینک از سس تهیه کرده داخل باگت‌ها را آغشته کرده و با سبزیجات پر کنید و روی مواد را با پنیر موزارلا بپوشانید و در فرم گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر ذوب شده و برشته شود.
  6. برای تهیه سس، در ظرفی مناسب کره و آرد را بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا کره آب شود و آرد در آن تفت داده و بوی خامی آن گرفته شود.
  7. آن‌گاه به یکباره شیر را بیفزایید و پیوسته هم بزنید تا سس غلیظ، صاف و یکدست شود.
  8. نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و حالا خامه را بیفزایید و مخلوط کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

راویولی کدو سبز

55 دقیقه
مشاهده

کاسرول کدو اسپاگتی

65 دقیقه
مشاهده

مانیکوتی

50 دقیقه

محبوب ترین غذاها

بوریتو مرغ

سوپ پیراشکی مرغ

بورک لایه‌ای

پیتزا تورتیلا فلورانس

پیتزا فریتاتا

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد