• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

رول پاستا ژامبون دودی و پنیر

  • تدارک برای 4 نفر
  • زمان پخت
  • آماده سازی
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و ظرف پخت خود را چرب کنید. کدو حلوایی ها را در سینی بچینید و روغن زیتون بپاشید و با نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده مزه دار کنید. حدود 4 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند و لبه های آن طلایی شود.
  2. در این فاصله ورقه های لازانیا را در آب جوش خوب نمک زده تا بپزید. زیر آب سرد آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
  3. ورقه های ماکارونی را روی یک تخته بگذارید و از طول نصف کنید. هر تکه ژامبون را از طول به نوارهایی به عرض 3 سانتی متر برش دهید.
  4. با چنگال، کدو پخته شده را له کنید. یک قاشق چای خوری پر از کدو را روی ورقه های پاستا پخش کرده و ژامبون را روی آن قرار دهید.
  5. سپس پاستا را به شکل گرد درآورید.
  6. یک ظرف مناسب را با کره چرب کرده و ۱ فنجان سس بشامل را کف آن پخش کنید. رول های پاستا را داخل سس بچینید و باقی مانده سس بشامل و موزارلا رنده شده را روی آن بریزید و با فویل بپوشانید.
  7. 30-35 دقیقه درون فر قرار دهید سپس فویل را بردارید و چند دقیقه زیر گریل قرار دهید تا حباب بزند و طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پاسترمیلیا

30 دقیقه
مشاهده

پیتزا دلقکی

15 دقیقه
مشاهده

اسپرینگ رول سیب‌زمینی و پنیر

۲۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

تارت پیاز

كوفته ايتاليايی

سوپلی

پای اسفناج یونانی

کاپ املت

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد