• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

رول مرغ و موزارلا

  • تدارک برای
  • زمان پخت 45 دقیقه
  • آماده سازی 30 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. فر را روی 180 درجه‌ی سانتی‌گراد گرم کنید. سینه‌های مرغ را یک به یک درون کیسه فریزر قرار داده و با وردنه یا استیک‌کوب و با احتیاط بکوبید تا سینه‌ی مرغ پهن شده و به ضخامت یک سانتی‌متر برسد. (این کار را با دقت و احتیاط انجام دهید، چون سینه‌ی مرغ نرم است و ممکن است له و پاره شود)
  2. یک‌ چهارم پیمانه کره را روی سطح داخلی سینه‌های مرغ بمالید و روی آن نمک و فلفل بپاشید. روی سطح داخلی هر کدام از سینه‌ها یک و نیم ورقه پنیر موتزارلا گذاشته و آن را به آرامی لوله کنید، سپس به کمک خلال دندان آن را ثابت و محکم کنید.
  3. سینه‌های رول شده را به ترتیب در آرد، تخم‌مرغ زده و آرد سوخاری زده و در یک ظرف نسوز چرب شده بچینید.
  4. برای تهیه‌ی سس، یک‌چهارم پیمانه کره را در یک قابلمه کوچک روی شعله ملایم آب کنید. سیر را 30 ثانیه در آن تفت داده و آب مرغ و آب‌لیمو را اضافه کنید. سس را به ظرف مرغ‌ها اضافه کرده و آن را 30 تا 45 دقیقه در فر قرار دهید تا مرغ‌ها که کاملاً مغزپخت شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

لازانیا بادمجان

40 دقیقه
مشاهده

پیتزا بیف و کیمچی

۴۵ دقیقه
مشاهده

پیتزا آلفاگتی

۳۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

اسكالپ گوشت با بادنجان

كاناپه با ژامبون و آناناس

کرپ اسفناج

پیتزا گل‌کلم

پیتزا استیک کریسمس

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد