• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

دسر شکلاتی با فیلو

  • تدارک برای 4 نفر
  • زمان پخت 10 دقیقه
  • آماده سازی 15 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. فر را از 15 دقیقه قبل روی حرارت 220 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
  2. لایه‌های نان یوفکا(فیلو) را روی سطح کار قرار دهید و روی آن‌ها را با قلم‌موی مخصوص آشپزی به مقداری کره (ذوب‌شده) آغشته کنید.
  3. روی 4/1 اول آن شکلات را با پشت قاشق صاف کنید و نان یوفکا(فیلو) را تا کنید 3 بار دیگر این کار را انجام دهید .
  4. لایه های شکلاتی را روی یکدیگر قرار دهید
  5. سینی را به‌مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی‌رنگ شوند. پس از این مدت، دسر شکلاتی را از فر خارج کرده، مغز پسته را روی آن بریزید و بگذارید کمی سرد شود سپس سرو کنید.

نکته

  1. دو ساعت قبل از مصرف، بسته یوفکا را در دمای محیط قرار دهید تا لایه‌ها به‌راحتی از هم جدا شوند.
  2. هنگام کار کمی آب روی لایه‌ها اسپری کنید یا با پارچه مرطوب بپوشانید تا ورقه‌های یوفکا خشک نشود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

آنچیلادای مکزیکی

15 دقیقه
مشاهده

پیتزا نخود بوفالو

۲۰ دقیقه
مشاهده

پیتزا ۱۰۰۰ لایه پپرونی

۱۵ دقیقه

محبوب ترین غذاها

کروکت سیب زمینی و بوقلمون

پیتزا ورقه‌ای

پیتزا بیکن

پیتزا حمص

پیتزای پاستا و پپرونی

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد