• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

تارت گل هویج

  • تدارک برای
  • زمان پخت
  • آماده سازی
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. خمیر هزارلا را در قالب تارت بیندازید، روی خمیر را با چنگال سوراخ کرده و کاغذ روغنی بیندازید روی کاغذ را با نخود یا لوبیای خام بپوشانید تا سنگین شده و خمیر پف نکند.
  2. خمیر را به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزید، سپس خارج کرده و کاغذ را همراه لوبیاها کنار بگذارید.
  3. تمام مواد به جز هویج و روغن زیتون را مخلوط کنید تا به صورت پوره درآید و داخل خمیر بریزید. هویج را شسته و با پوست کن به صورت نوار در آورید و در آب جوش بیندازید تا نرم شود.
  4. سپس به شکل گل لوله کرده و داخل مواد بچینید تا تمام ظرف تارت پر شود و روی هویج ها روغن زیتون بمالید و به مدت حدودا 40 دقیقه در فر با دمای 200 درجه بپزید تا رویش طلایی شود. تارت را سرد یا گرم سرو نمایید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

وافل پیتزایی

مشاهده

سوفله گل کلم

40 دقیقه
مشاهده

پانینی مرغ و اسفناج

۱۵ دقیقه

محبوب ترین غذاها

پیتزا وارونه

پیتزا ماکارونی و پنیر

پیراشکی تخم‌مرغ با سس کره

اسپرینگ رول سیب‌زمینی و پنیر

پیتزا دونر کباب

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد