• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

تارت پیاز و پنیر

  • تدارک برای
  • زمان پخت 35 دقیقه
  • آماده سازی 45 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای تهیه خمیر،‌ آرد و نمک را در یک کاسه ریخته و کره را اضافه کنید. با نوک انگشت مواد را طوری مخلوط کنید تا مانند آرد سوخاری دانه دانه شود. زرده‌ی تخم‌مرغ را به همراه یک تا 2 قاشق غذاخوری آب سرد اضافه کرده و جذب مخلوط کنید تا مایه به شکل خمیر درآید. خمیر را در کیسه فریزر قرار داده و 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
  2. فر را روی 200 درجه‌ی سانتی‌گراد داغ کنید. خمیر را کمی ورز داده و روی سطح آرد پاشیده باز کنید. یک ظرف تارت به قطر 24 سانتی‌متر انتخاب کرده و خمیر را روی آن پهن کرده و اندازه کنید. اضافات خمیر را بریده و سطح آن را با چنگال سوراخ سوراخ کنید. یک کاغذ روغنی به اندازه قالب بریده و روی خمیر قرار دهید و داخل آن را با لوبیای خشک پر کنید. خمیر را 15 دقیقه در فر قرار دهید، سپس خارج کرده و کاغذ را به همراه لوبیا از روی آن بردارید. درهمین حال پیاز را به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم درون کره تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
  3. حرارت فر را روی 180 درجه‌ی سانتی‌گراد قرار دهید. دانه‌های خردل را روی خمیر ریخته و پیاز را روی آن پخش کنید، سپس آن را روی پیاز ریخته و به صورت یک‌نواخت روی خمیر تارت پخش کنید. تارت را 35 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

ورمیشل مرغ و موزارلا

مشاهده

زیتی پنیری

40 دقیقه
مشاهده

آرانچینی اسفناج

20 دقیقه

محبوب ترین غذاها

کسرول مرغ و ذرت

تارت اسفناج و ماکارونی و پنیر

ميتلف موزارلا

کروکت ماهی

قارچ شکم پر با ایرفرایر

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد