صفحه اصلی
آموزش آشپزی
محصولات
درباره موزارلا
درباره دالیا
پخش دالیا
تماس با دالیا
فیلم های آموزشی
بلاگ دالیا
بورک غنچه گل
تدارک برای
-
زمان پخت
-
آماده سازی
-
امتیازدهی
محتویات
یوفکای مستطیلی دالیا 12 عدد
پنیر سفید برای وسط یوفکا به مقدار لازم
جعفری خردشده برای وسط یوفکا به مقدار لازم
زرده تخم مرغ برای رومال 1 عدد
روغن زیتون برای رومال 1 قاشق سوپ خوری
آرد 1 قاشق سو پخوری سرپر (مواد سس)
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری (مواد سس)
سرکه انگور 1 قاشق سوپ خوری (مواد سس)
روغن زیتون یک چهارم پیمانه (مواد سس)
آب یک چهارم پیمانه (مواد سس)
دستور پخت
ابتدا مواد سس را مخلوط کرده و سس را کنار بگذارید.
نان یوفکای دالیا را روی سطحی صاف بگذارید و با دو انگشت وسط آن را جمع کرده و به دور خود بچرخانید تا یوفکا به شکل غنچه گل درآید.
سپس از سس تهیه شده روی آن بریزید و از مخلوط پنیر و جعفری در وسط آن قرار دهید و کناره های یوفکا را به سمت داخل و روی گل ببندید.
سپس آن را برعکس کنید و در قالب مافین که قبلا چرب کرده اید قرار دهید.
بقیه بور کها را نیز به همین ترتیب درست کرده و در قالب بگذارید.
با زرده تخم مرغ و روغن زیتون رومال کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزید تا وقتی که روی بورک ها طلایی شود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید
مشاهده
آرانچینی
۲ ساعت
مشاهده
خوراک پنیر
۲۰ دقیقه
مشاهده
فریتاتا بروکلی
محبوب ترین غذاها
پیراشکی گوشت و کوکتل
بورک سلطنتی
فاریکال
پیتزا مرغ سوئیسی
فريتر بادمنجان و پنير موزارلا
به ما بپیوندید