• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

املت 5 دقیقه ای

  • تدارک برای 2 نفر
  • زمان پخت 5 دقیقه
  • آماده سازی 10 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. در یک کاسه شیشه ای تخم مرغ ها را بشکنید و با همزن بزنید تا رنگ زرد کم رنگی به خود بگیرد.
  2. یک ماهیتابه نچسب را روی حرارت متوسط رو به پایین گرم کنید. کره را اضافه کرده و بگذارید ذوب شود.
  3. شیر را به تخم مرغ ها اضافه کرده و با نمک و فلفل مزه دار کنید. سپس با یک لیسک به سرعت آن را هم بزنید. اگر برای این کار آماده نیستید، از یک همزن برقی استفاده کنید.
  4. وقتی کره داخل تابه به اندازه ای کافی داغ شد، تخم مرغ ها را داخل آن ریخته و هم نزنید. اجازه دهید تخم‌مرغ‌ها تا ۱ دقیقه یا تا زمانی که کف آن شروع به سفت شدن کند بپزد.
  5. با یک کاردک لاستیکی مقاوم در برابر حرارت، یک لبه تخم مرغ را به آرامی به مرکز تابه فشار دهید، در حالی که ماهیتابه را کج کنید تا تخم مرغ مایع در زیر آن جاری شود. این کار را با لبه های دیگر تکرار کنید تا جایی که مایعی باقی نماند.
  6. اکنون تخم مرغ های شما باید شبیه یک پنکیک زرد روشن باشد که به راحتی روی سطح نچسب می لغزد.
  7. املت را به آرامی برگردانید. چند دقیقه دیگر آن را بپزید.
  8. اگر قارچ، پنیر، سبزیجات تازه یا سایر مواد را اضافه می کنید، اکنون زمان آن رسیده است که این کار را انجام دهید. با قاشق از وسط تخم مرغ به صورت مستقیم بریزید.
  9. با کاردک، یک لبه تخم‌مرغ را بلند کرده و آن را از دو طرف تا کنید تا لبه‌های آن در یک راستا قرار گیرند. یک دقیقه دیگر آن را حرارت دهید، اما زیاد نپزید و اجازه ندهید که تخم مرغ قهوه ای شود. در صورت لزوم، می توانید کل املت را برگردانید تا روی آن به مدت 30 ثانیه یا بیشتر بپزد (باز هم اجازه ندهید قهوه ای شود).
  10. املت تمام شده را به آرامی به یک بشقاب منتقل کنید. در صورت تمایل با سبزیجات تازه خرد شده تزئین کنید.
  11. سرو کنید و لذت ببرید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

املت دنور

10 دقیقه
مشاهده

میت‌ پای

25 دقیقه
مشاهده

پیتزا تورتیلا فلورانس

15 دقیقه

محبوب ترین غذاها

پیروک پنیر

کرپ مرغ پنیری

پیراشکی میگو و قارچ

پیتزا گوشت دودی

ساوارین گوشت و پنیر

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد