تخم مرغ ها را با همزن بزنید تا زرده و سفیده کاملا با هم ترکیب شوند و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
یک قاشق چای خوری روغن را در یک تابه نچسب یا چدنی روی حرارت قرار دهید. روغن را در اطراف بچرخانید تا کف تابه را کاملا بپوشاند.
تخم مرغ های زده شده را داخل ماهیتابه بریزید و حرارت را ملایم کنید. تخم مرغ ها را بچرخانید تا کف تابه کاملا بپوشد.
با استفاده از یک کاردک لاستیکی تخم مرغ را از لبه بیرونی به مرکز بکشید و قسمت هایی از ماهیتابه را در معرض دید قرار دهید تا تخم مرغ کاملا بپزد. سپس املت را برای یکی دو دقیقه دیگر به حال خود رها کنید. یادتون باشه با حرارت ملایم بپزید تا زیاد سرخ نشه.
مرغ را قبل از اضافه کردن به املت کمی در مایکروویو یا روی اجاق گاز گرم کنید.
مرغ خرد شده، موزارلا رنده شده و اسفناج خرد شده را به نصف املت اضافه کرده و به مدت 30 ثانیه تفت دهید.
نصف دیگر املت را روی فیلینگ تا بزنید. 30 ثانیه تا یک دقیقه دیگر یا تا زمانی که پنیر آب شود روی حرارت قرار دهید.
با یک سالاد اسفناج کوچک و مقداری نان خرد شده سرو کنید.