• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

املت مرغ

  • تدارک برای 2 نفر
  • زمان پخت 5 دقیقه
  • آماده سازی 10 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. تخم مرغ ها را با همزن بزنید تا زرده و سفیده کاملا با هم ترکیب شوند و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
  2. یک قاشق چای خوری روغن را در یک تابه نچسب یا چدنی روی حرارت قرار دهید. روغن را در اطراف بچرخانید تا کف تابه را کاملا بپوشاند.
  3. تخم مرغ های زده شده را داخل ماهیتابه بریزید و حرارت را ملایم کنید. تخم مرغ ها را بچرخانید تا کف تابه کاملا بپوشد.
  4. با استفاده از یک کاردک لاستیکی تخم مرغ را از لبه بیرونی به مرکز بکشید و قسمت هایی از ماهیتابه را در معرض دید قرار دهید تا تخم مرغ کاملا بپزد. سپس املت را برای یکی دو دقیقه دیگر به حال خود رها کنید. یادتون باشه با حرارت ملایم بپزید تا زیاد سرخ نشه.
  5. مرغ را قبل از اضافه کردن به املت کمی در مایکروویو یا روی اجاق گاز گرم کنید.
  6. مرغ خرد شده، موزارلا رنده شده و اسفناج خرد شده را به نصف املت اضافه کرده و به مدت 30 ثانیه تفت دهید.
  7. نصف دیگر املت را روی فیلینگ تا بزنید. 30 ثانیه تا یک دقیقه دیگر یا تا زمانی که پنیر آب شود روی حرارت قرار دهید.
  8. با یک سالاد اسفناج کوچک و مقداری نان خرد شده سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیراشکی ترکی با سس ماست

20 دقیقه
مشاهده

پیراشکی سوخاری

15 دقیقه
مشاهده

پیتزا سر به زیر

5 دقیقه

محبوب ترین غذاها

پیتزا هات‌ داگ و لوبیا

مافین پیتزا

کباب بقچه

گراتین نخود فرنگی و سیب زمینی

پیتزا پپرونی پوتین

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد