• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

اسكالپ گوشت با بادنجان

  • تدارک برای 4 نفر
  • زمان پخت 20 دقیقه
  • آماده سازی 15 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. ابتدا گوشت‌ها، که نمک و فلفل سیاه پاشیده و آرد زده و در کره سرخ کنید تا طلایی شوند سپس کنار بگذارید.
  2. بادمجان‌ها را در همان تابه سرخ کنید تا طلایی شوند و کنار بگذارید.
  3. روی یک تکه بزرگ فویل را کمی چرب کرده سپس یک تکه از اسکالپ را بگذارید روی آن‌را بادمجان چیده روی بادمجان گوجه‌فرنگی و روی گوجه را ورق پنیر بگذارید در انتها اورگانو بپاشید.
  4. فویل را به صورتی که به مواد بچسبد خوب بسته و محکم کنید بسته‌ها را در سینی فر قرارداده و در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که گوجه و بادمجان نرم شوند بپزید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیراشکی اسکرامبلد اگ

10 دقیقه
مشاهده

سوپ پیراشکی مرغ

40 دقیقه
مشاهده

پیراشکی گوشت و سبزیجات

30 دقیقه

محبوب ترین غذاها

پیتزا متری

پیتزا بیف و کیمچی

پپرونی کالزونز

لالی‌ پاپس مرغ و اسفناج

سمبوسه سیب زمینی و تره

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد