• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا تابه ای

  • تدارک برای
  • زمان پخت 15 دقیقه
  • آماده سازی 15 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. خمیر را با مخلوط کردن خمیر مایه، آرد نان (هر بار کمی آرد اضافه کنید تا شکل بگیرد اما هنوز کمی چسبنده باشد) و نمک آماده کنید. خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید.
  2. خمیر را در یک کاسه کمی آرد پاشی شده قرار دهید و با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا نیز باید از 1 ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از اتمام خمیر پیتزا، فر را با دمای 550 درجه فارنهایت گرم کنید).
  3. خمیر را روی سطح کار قرار داده و با وردنه آن را باز کنید. سپس آن را با یک پلاستیک بپوشانید.
  4. تابه چدنی را با روغن زیتون چرب کنید خمیر را با احتیاط داخل ماهیتابه قرار داده و با انگشتانتان اطراف خمیر را تا لبه صاف کنید. نمک و فلفل قرمز خرد شده و باقی مانده روغن زیتون را روی خمیر بریزید.
  5. تابه چدنی را حدود 5 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا روی آن کمی طلایی شود.
  6. ماهیتابه را از فر خارج کرده، مارینارا را روی کل سطح خمیر پخش کرده و روی آن پنیر موزارلا، گوجه فرنگی و چاشنی ایتالیایی بریزید. به مدت 10 دقیقه دیگر تابه را به فر برگردانید تا زمانی که پنیر آب شده و طلایی شود. سپس از فر خارج کنید و اجازه دهید 5 دقیقه خنک شود در آخر با ریحان تزیین کرده و سرو کن.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

نان شکم پر

۲۰ دقیقه
مشاهده

پتاژ سبزیجات

15 دقیقه
مشاهده

بورک سلطنتی

30 دقیقه

محبوب ترین غذاها

گراتن لقمه‌ ای پنیری

املت سبزیجات با پنیر

مینی تارت میگو

بورتیا لوبیا

پیتزا فلافل

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد