• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

کاسرول مرغ و اسفناج

  • تدارک برای 2 نفر
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • آماده سازی 40 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. روغن زیتون، سیر، چاشنی ایتالیایی و تکه های فلفل قرمز را به همراه نمک و فلفل سیاه داخل کیسه Ziplock ریخته و کیسه را ببندید و تکان دهید تا مخلوط شود. سینه‌های مرغ را اضافه کرده، ببندید و ماساژ دهید تا سینه‌های مرغ مزه دار شود، در حالی که بقیه مواد را آماده می‌کنید، 10-15 دقیقه روی پیش‌خوان بگذارید.
  2. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  3. اسفناج ها را با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون در تابه ای به سرعت تفت داده و کنار بگذارید.
  4. سینه های مرغ را در یک ظرف پخت بچینید. پنیر خامه ای نرم شده را روی سینه مرغ بمالید و اسفناج را روی پنیر خامه ای قرار دهید و در نهایت، موزارلا را روی آن بپاشید.
  5. مخلوط مرغ و اسفناج را به مدت 20-30 دقیقه درون فر قرار دهید. کاسه مرغ و اسفناج را می توانید به صورت گرم و با یک طرف برنج گل کلم یا سبزیجات پخته سرو کنید. لذت ببرید!

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

فراید پیراشکی

10 دقیقه
مشاهده

ماکارونی قالبی

35 دقیقه
مشاهده

پیراشکی برنج

10 دقیقه

محبوب ترین غذاها

قارچ شکم پر با ایرفرایر

پیتزا بیکن و تخم مرغ

پیتزا استیک کریسمس

تترازینی ترکی

کروکت ماهی

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد