- تدارک برای
- زمان پخت 1 ساعت 20 دقیقه
- آماده سازی 1 ساعت و 50 دقیقه
محتویات
دستور پخت
- کره را در یک قابلمه روی حرارت متوسط رو به پایین ذوب کنید. پیاز، نمک، فلفل، آویشن و شاخه های جعفری و برگ بو را اضافه کرده و آن را تفت دهید، مرتباً هم بزنید تا پیازها طلایی شوند.
- در همین حال فر را با دمای 180درجه سانتیگراد گرم کنید. برش های باگت را کنار هم روی یک ورقه پخت بچینید. و به مدت 12 دقیقه درون فر قرار دهید تا برشته شود.
- شاخه های آویشن و جعفری و برگ بو را از مخلوط پیاز جدا کرده و دور بریزید. آرد را اضافه کرده و 2 دقیقه مدام هم بزنید تا بخوبی مخلوط شوند. آبگوشت را اضافه کرده و بگذارید بجوش بیاید و سس را به مدت 2 الی 3 دقیقه بجوشانید و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود.
- نیمی از برش های نان باگت برشته شده را در یک ظرف چیده و مخلوط پیاز را به طور مساوی روی نان ها پخش کنید. برش های باقی مانده باگت را روی سس ریخته و روی آن پنیر پاشیده و روی ظرف را با فویل بپوشانید.
- به مدت 30 دقیقه آن را درون فر قرار داده و سپس فویل را بردارید و 3 دقیقه دیگر درون فر قرار دهید تا پنیر طلایی شود. در آخر روی آن برگ های آویشن ریخته و سرو کنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید