• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

کاسرول سوپ پیاز فرانسوی

  • تدارک برای
  • زمان پخت 1 ساعت 20 دقیقه
  • آماده سازی 1 ساعت و 50 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. کره را در یک قابلمه روی حرارت متوسط رو به پایین ذوب کنید. پیاز، نمک، فلفل، آویشن و شاخه های جعفری و برگ بو را اضافه کرده و آن را تفت دهید، مرتباً هم بزنید تا پیازها طلایی شوند.
  2. در همین حال فر را با دمای 180درجه سانتیگراد گرم کنید. برش های باگت را کنار هم روی یک ورقه پخت بچینید. و به مدت 12 دقیقه درون فر قرار دهید تا برشته شود.
  3. شاخه های آویشن و جعفری و برگ بو را از مخلوط پیاز جدا کرده و دور بریزید. آرد را اضافه کرده و 2 دقیقه مدام هم بزنید تا بخوبی مخلوط شوند. آبگوشت را اضافه کرده و بگذارید بجوش بیاید و سس را به مدت 2 الی 3 دقیقه بجوشانید و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود.
  4. نیمی از برش های نان باگت برشته شده را در یک ظرف چیده و مخلوط پیاز را به طور مساوی روی نان ها پخش کنید. برش های باقی مانده باگت را روی سس ریخته و روی آن پنیر پاشیده و روی ظرف را با فویل بپوشانید.
  5. به مدت 30 دقیقه آن را درون فر قرار داده و سپس فویل را بردارید و 3 دقیقه دیگر درون فر قرار دهید تا پنیر طلایی شود. در آخر روی آن برگ های آویشن ریخته و سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

ساندویچ سیخی بوقلمون

5 دقیقه
مشاهده

پیتزا گوشت سرخ شده

۳۰ دقیقه
مشاهده

مرغ شکم پر با ریحان و پنیر موزارلا

50 دقیقه

محبوب ترین غذاها

استراتای سوسیس و سبزیجات

لالی‌ پاپس مرغ و اسفناج

بورک مرغ

پاستا سوسیس مرغ

پای مرغ و قارچ با یوفکا

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد