خمیر هزارلا را پهن کرده و یک لایه بیکن یا ژانبون را روی آن قرار دهید. روی آن پنیر رنده شده بریزید، فلفل بپاشید، سپس آن را از سمت طول رول کنید.
هنگامی که خمیر شما رول شد، آن را محکم بپیچید و قبل از برش دادن، حدود 20-30 دقیقه در یخچال قرار دهید. این کار باعث سفت تر شدن آن برای برش های بهتر می شود. در همین حین، فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید.
خمیر را از یخچال خارج کرده و با استفاده از یک چاقوی دندانه دار شروع به برش دادن رول ها کنید و آنها را به یک ورقه پخت پوشانده شده با کاغذ روغنی منتقل کنید.
سپس آن را در دمای 190 درجه سانتیگراد به مدت حدود 15 دقیقه یا تا زمانی که پف کرده و طلایی شود درون فر قرار دهید. سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید قبل از سرو کمی خنک شوند.
نکته: در صورت تمایل می توانید به جای بیکن از ژامبون پخته شده استفاده کنید.