• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا گوشت گاو و بروکلی

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت 25 دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از 1 ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای 260 درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. گوشت گاو را نازک برش دهید و بروکلی را خرد کنید.
  5. روغن کنجد، شکر سفید، نشاسته ذرت، سس سویا، پودر سیر، پودر زنجبیل و فلفل را در یک کاسه با هم مخلوط کرده، گوشت گاو را اضافه کرده و به مدت 30 دقیقه مرینت کنید.
  6. در ماهیتابه روی حرارت ملایم قرار دهید و 1 قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید. کلم بروکلی را به مدت 6-8 دقیقه تفت دهید سپس آن را از ماهیتابه خارج کنید و گوشت گاو و مواد را نیز به مدت 5 دقیقه تفت دهید سپس کلم بروکلی را اضافه کنید و 3 دقیقه تفت دهید.
  7. مواد را از سس جدا کرده و یک فنجان از سس را کنار بگذارید.
  8. سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
  9. سس، پنیر و مواد را اضافه کنید.
  10. پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید سپس از فر خارج کرده و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود و برش بزنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

بورک سلطنتی

30 دقیقه
مشاهده

پیتزا رست بیف و کدوتنبل

45 دقیقه
مشاهده

پیراشکی اسکرامبلد اگ

10 دقیقه

محبوب ترین غذاها

پیتزا استیک سوخاری

فوگازتا

پیتزا تخم مرغ

زاپیکانکا لهستان

پیتزا میگو و فرنی

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد