• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا گوشت گاو و بروکلی

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت 25 دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از 1 ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای 260 درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. گوشت گاو را نازک برش دهید و بروکلی را خرد کنید.
  5. روغن کنجد، شکر سفید، نشاسته ذرت، سس سویا، پودر سیر، پودر زنجبیل و فلفل را در یک کاسه با هم مخلوط کرده، گوشت گاو را اضافه کرده و به مدت 30 دقیقه مرینت کنید.
  6. در ماهیتابه روی حرارت ملایم قرار دهید و 1 قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید. کلم بروکلی را به مدت 6-8 دقیقه تفت دهید سپس آن را از ماهیتابه خارج کنید و گوشت گاو و مواد را نیز به مدت 5 دقیقه تفت دهید سپس کلم بروکلی را اضافه کنید و 3 دقیقه تفت دهید.
  7. مواد را از سس جدا کرده و یک فنجان از سس را کنار بگذارید.
  8. سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
  9. سس، پنیر و مواد را اضافه کنید.
  10. پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید سپس از فر خارج کرده و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود و برش بزنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

کوکوی پاستا با سبزیجات

20 دقیقه
مشاهده

پیتزا فریتاتا

20 دقیقه
مشاهده

تارت میوه‌ای با یوفکا

15 دقیقه

محبوب ترین غذاها

کاسرول سوپ پیاز فرانسوی

پیتزا قارچ و پنیر

تیروپیتا (Tiropita)

فریتاتا سفیده تخم مرغ

ريگاتونی در فر

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد