• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا پنیر پروولون و پستو آیولی

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۱۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از 1 ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای 260 درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. پستو و سس مایونز را با هم مخلوط کنید.
  5. گوجه فرنگی و پیاز را خلال کنید.
  6. سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
  7. به ترتیب پستو آیولی، موزارلا، بوقلمون، پروولون، گوجه فرنگی و پیاز را اضافه کنید.
  8. پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزا پپرونی پوتین

۱۵ دقیقه
مشاهده

پیتزا مرغ و وافل

۴۵ دقیقه
مشاهده

کوفته تنوری


محبوب ترین غذاها

سمبوسه سیب زمینی و تره

بقچه‌ های قارچ و پنیر

کاپ پیتزا

پیراشکی اسفناج و پنیر

پیتزا گوشت ترش و شیرین

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد