• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا پسته

  • تدارک برای 2 نفر
  • زمان پخت 20 دقیقه
  • آماده سازی 10 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. ابتدا فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. خمیر را یا وردنه باز کنید. سپس روی آن 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و کنار بگذارید.
  3. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ماهیتابه بریزید و پیاز را درون ماهیتابه کمی تفت دهید تا رنگ آن مقداری تغییر کند. سپس پیاز های تفت داده شده را به خمیر اضافه کنید.
  4. موزارلای رنده شده و پنیر خامه‌ایی را روی خمیر اضافه کنید و به‌مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.
  5. سپس پیتزا را از فر خارج کنید و روی آن آرگولا و پسته خرد شده را اضافه کنید و به مدت 5 تا 8 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
  6. در آخر پیتزا را از فر خارج کنید و سریع برش بزنید، بگذارید 10 دقیقه بماند تا پنیر خوب کش بیاید و پیتزا آماده سرو شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزا کرانچی تند و آتشین

۱۰ دقیقه
مشاهده

پیتزا هات‌ داگ و لوبیا

۱۰ دقیقه
مشاهده

مینی پیتزا سبزیجات

35 دقیقه

محبوب ترین غذاها

اسنک ترد صبحانه

مرغ معطر (آروماتیک چیکن)

مافین پیتزا با یوفکا

پیتزا اسفناج

یوفکا سیب و گلابی

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد