• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا پروشوتو و بلوچیز

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۱۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از 1 ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای 260 درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. قارچ ها را خیلی نازک برش بزنید، پروشوتو و بلوچیز را خرد کنید و پنیر موزارلا را رنده کنید.
  5. سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید و کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
  6. به ترتیب سس گوجه فرنگی، پنیر موزارلا، قارچ، پروشوتو و بلوچیز را به پیتزا اضافه کنید.
  7. پیتزا را در دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید.
  8. پیتزا را از فر خارج کنید و بگذارید 5 دقیقه خنک شود سپس آن را برش بزنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

مرغ شکم پر با ریحان و پنیر موزارلا

50 دقیقه
مشاهده

تای بیف

25 دقیقه
مشاهده

دوولای

۱۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

اسپاگتی تنوری

پیتزا دیپ اسفناج

کتلت ماکارونی

پای پنیری مرغ و سیب زمینی

کاری چیکن فیلو

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد