• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا پاستا پستو و پنیر چدار

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۳۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و نیم
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از 1 ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای 260 درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. قابلمه ای بزرگ را روی حرارت متوسط قرار داده و کره را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید سپس آرد را به کره اضافه کنید و 30 ثانیه هم بزنید. خامه را اضافه کرده و هم بزنید تا خوب مخلوط شود سپس چدار سفید، پستو، نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید.
  5. بگذارید بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و هم بزنید تا به قوام دلخواه برسد. ۱ فنجان از آن را برای روی پیتزا کنار بگذارید و باقیمانده آن را برای آماده کردن پاستا استفاده کنید.
  6. در یک قابلمه بزرگ آب را به جوش بیاورید، سپس ماکارونی ها را به آن اضافه کرده و بگذارید به جوش بیاید. بعد از ۸ الی ۱۰ دقیقه آبک کنید و باقیمانده سس پنیر را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  7. برای آماده کردن پیتزا سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید، به ترتیب سس پستو چدار سفید، موزارلا و پاستا را به آن را اضافه کنید.
  8. پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید. بگذارید 5 دقیقه خنک شود سپس آن را برش دهید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

كوفته ايتاليايی

30 دقيقه
مشاهده

پیتزا مک‌ریب

۳۰ دقیقه
مشاهده

گراتن سیب زمینی گوجه فرنگی با پنیر

60 دقیقه

محبوب ترین غذاها

آنچیلادای مکزیکی

لازانیا بادمجان

پیتزا استیک سوخاری

اپل اشترودل

پیتزا پاپکورن

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد