• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا هات‌ داگ و لوبیا

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۱۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از 1 ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای 260 درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. قوطی کنسرو لوبیا را باز کنید و به طور مساوی به دو کاسه تقسیم کنید.
  5. چهار هات داگ را به صورت دایره‌ای برش دهید.
  6. سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
  7. به ترتیب یک کاسه لوبیا (نصف قوطی)، پنیر موزارلا، هات داگ و کاسه دوم لوبیا (نصف دیگر قوطی) را به خمیر اضافه کنید.
  8. پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید سپس آن را با از فر خارج کرده و بگذارید 5 دقیقه خنک شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزا گوشت گاو و سس مائویی

۱۵ دقیقه
مشاهده

پیتزا فیورنتینا

20 دقیقه
مشاهده

خوراک مدیترانه‌ای بادمجان و نان پیتا

۲۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

تاکیتو مرغ با سس سالسا

رول سیب زمینی گوشتی

پیتزا آلفاگتی

تورتيا فلفل و سيب‌ زمينی

پیراشکی مرغ و قارچ

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد